kat

Sex igračke za radovedne punce

Tudi vas zanima vse, kar vam lahko novega prinese sex?

Potem velja zaviti v kakšno prodajalno s sex igračami in se malo izobraziti o tem, čemu so namenjene, vsake toliko pogledati kakšen dober sex film in tudi prebrati kako staro knjigo s sex zgodbicami, za katere ste mislili, da so popolnoma nazadnjaške in spadajo v zgodovino, pa ni povsem tako.

Če si želite dobo seksati, potem je pomembno, da imate dober pregled nad vsem, kar si lahko privoščite s svojim partnerjem in partnerko. Najbolje je, da si sex igračke v trgovini kupita kar skupaj, še posebej, če je vaša punca radovedna in bi se rada tudi sama o vsem dobro pozanimala ter predvsem sama izbrala, kaj bi si želela uporabljati.

Če bosta poleg pogledala še kakšen porno film, ki ji bo pomagal, da se sprosti in pozabi na predsodke, potem bo zagotovo sledil precej razburljiv sex. Gotovo si bosta lahko dala duška in preizkusila novo igračko, kakšen nov položaj, seksanje na zanimivem kraju, s pretvarjanjem in igro vlog.

Nenazadnje ni treba, da je za sex vedno rezervirana domača postelja in da morata seksati zgolj zvečer, po tem, ko ji slečete pižamo. Bodita malo bolj inovativna.