kat

Sex klepet je vodil v fuk v troje

Ko sem prvič uporabil sex klepet, si nisem niti predstavljal, dami lahko prinese takšen fuk, kot sem ga bil po njegovi zaslugi kasneje deležen.

Mislil sem, da je sex klepet samo neko nedolžno spogledovanje, kjer te ženske do konca kurijo, nato pa nimaš od tega kaj drugega kot trdega tiča, ki siga moraš nato zdrkati sam, ampak sem na srečo naletel na pravo malo mojstrico, ki je povedala, da ji sam sex klepet ne pomeni kaj dosti, ker je po njem samo cela mokra in jo mora potem cimra obdelati z vibratorjem, da se sploh spravi k sebi. In to me je seveda takoj zanimalo, zato sem se odločil, da bova svoj sex klepet prestavila v višjo predstavo in se spoznala, nad čemer je bila tudi ona navdušena.

Vprašala me je, če imam kaj proti, če je njena cimra zraven, ker sex klepet v bistvu obe pusti precej mokri, in z veseljem sem se strinjal. Tako sem doživel najboljši fuk svojega življenja, saj sta se punci najprej pred mojimi očmi onegavili skoraj do konca, potem pa sem vskočil še sam in najprej obdelal eno, kasneje pa še drugo, medtem ko sta se med sabo lizali po joških in si govorili, kako radi fukata skupaj, ker je to popoln fuk.