kat

Sex klepet s hudo potrebno tridesetletnico

Moj brat se je že nekajkrat odločil za sex klepet, in ker sem po novem samski, sem se za nekaj vročih pogovorov nazadnje odločil tudi sam – brat mi je namreč že večkrat povedal, da so punce tam prave mačke in je zato sex klepet nekaj, kar zagotovo moram poskusiti. Rekel sem si, da nimam kaj izgubiti, in ko se mi je javila tridesetletnica, ki je želela, da ji podrobno opišem, kako bi jo od zadaj pritisnil v rit, sem bil prepričan, da sem se odločil prav.

Sex klepet namreč ne pozna zadržkov in punce se povsem sprostijo. Ko sem svoji prvi povedal, kako bi jo porini,je vztrajala, da bi jo moral pofukati tako globoko, da bi ji zaril tiča vse do jajc, ker ji je to najbolj všeč, zraven pa ima rada, da jo s prsti obdelujem še v muco, saj ji tako najbolj noro pride in ima potem tudi po nekaj orgazmov zapored.

Ni mi bilo treba dvakrat reči, povedal sem ji, da bi ji storil ravno to, pri tem pa bi se tako zaganjal vanjo, da bi imela rit čisto rdečo in pičko še cel teden otečeno od obdelovanja. Seveda pa tak sex klepet hitro poskrbi, da si ga tudi sam vržeš na roke, še posebej, če ti prasica na drugi strani razlaga, kako bi ti sesala in lizala jajca in kako globoko bi ti ga dala v usta in ti ga vlekla, dokler ti ne bi prišlo.